ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Μοναδικές προσφορές έως -70%

Κατάστημα επίπλων Ζαμπέτογλου

Εταιρεία Ζαμπέτογλου - Παιδικά έπιπλα Ζαμπέτογλου
Εταιρεία Ζαμπέτογλου

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1980 από τον Κωνσταντίνο Θεοδ. Ζαμπέτογλου και εδρεύει στον Βόλο σε ιδιόκτητο εκθεσιακό και εργοστασιακό χώρο. Δραστηριοποιούμαστε στην παραγωγή και εμπορία επίπλων - χονδρική και λιανική πώληση και σε ειδικές κατασκευές σε όλα τα έπιπλα σπιτιού - σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στις εισαγωγές επώνυμων επίπλων.

Χάρη στην εμπειρία του Κωνσταντίνου Θεοδ. Ζαμπέτογλου στο χώρο του επίπλου από το 1967, πολύ γρήγορα η επιχείρηση καθιερώθηκε ως μια από τις καλύτερες στο είδος της. Τα έπιπλά μας διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους το τελικό φινίρισμα, και της λογικές τιμές μας τον καλόγουστο σχεδιασμό τους και την λειτουργικότητά τους.

Η Εταιρεία Ζαμπετογλου διαθέτει μία ευρεία γκάμα επίπλων που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε κατοικίας, για ένα πραγματικά όμορφο και λειτουργικό χώρο. Με ιδιαίτερη ειδίκευση στο παιδικό έπιπλο, αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του παιδικού δωματίου σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προσωπικές σας προτιμήσεις σε χρώματα, υλικά, κτλ., και δίνουμε υπόσταση στο όνειρο κάθε αγοριού / κοριτσιού.
Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ επίπλων για παιδιά και εφήβους.