ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Πατήστε εδώ για προσφορές έως -70%

Εγγύηση

5 χρόνια Εγγύηση 

Ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα τα προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί βάσει των τελευταίων τεχνολογιών και σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα, μπορούν να διατεθούν με εγγύηση ποιότητας 5 χρόνων.Η εργοστασιακή εγγύηση όσον αφορά στην φθορά και το ξεθώριασμα, η εγγύηση δεν καλύπτει τις ζημιές που μπορεί να προέλθουν από κακή χρήση του επίπλου.

Η εταιρεια παραγωγής διατηρεί την παιδική υγεία και ασφάλεια στο προσκήνιο, διαθέτει πολλά πιστοποιητικά ποιότητας, εκτός από τις επενδύσεις τεχνολογίας προηγμένης τεχνολογίας. Όλα τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν πιστοποιητικά συμμόρφωσης TSE E0 και E1 , τα οποία αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει καρκινογόνος επίδραση από τη ΜΣΕ . Τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα UNE EN 71-3 . Δεν περιέχει βαρέα μέταλλα επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία. Εκτός αυτού, έχει βελτιώσει τα πρότυπα παραγωγής της με πολλά πιστοποιητικά ποιότητας όπως ISO 50001, ISO 9001, ISO 14001, πιστοποιητικό κύριου προϊόντος TSE . Όλες οι δραστηριότητες από τη φάση επιλογής υλικών έως την παραγωγή πραγματοποιούνται σχολαστικά.
Αξεσουάρ και ηλεκτρικά μερί είναι εγγυημένα για τυχόν ελάττωμα για 2 χρόνια. Παρακαλούμε, να διαβάσετε προσεκτικά όλες τις ετικέτες και τις οδηγίες σχετικά με τα αξεσουάρ. Ακατάλληλη χρήση ή καθαρισμός που προκαλούν ρωγμές ή ξεθώριασμα, θραύση ή φθορά δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα της παιδικής ασφάλειας,κατασκευάζονται με υψηλή τεχνολογία χρησιμοποιώντας αντικαρκινογόνα υλικά σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. όσον αφορά στα μη καρκινογόνα και αντιβακτηριακά υλικά, και παράγονται με τις πιο ανεπτυγμένες τεχνολογίες.